John Wick film serisinin spin-off’u The Continental dizisinden yeni detaylar belli oldu. Dizi için ayrılan bütçe ve yönetmen açıklandı.
The Continental, John Wick serisinden 40 yıl öncesini konu alıyor. Dizi, Ian McShane‘in canlandırdığı Winston karakterinin gençliğinde New York’ta The Continental oteline nasıl katıldığını anlatacak.
Dizinin yönetmeni belli oldu
The Book of Eli’nin yönetmeni Albert Hughes, dizinin birinci ve üçüncü bölümlerinde hem yönetmen hem de yapımcı olarak yer alacak. Ancak ikinci bölümde kimin yönetmenlik yapacağı henüz açıklanmadı.

Dizinin yapımcıları arasında John Wick filmlerini yöneten Chad Stahelski (baş yapımcı) ve senaristliğini yapan Derek Kolstad (yönetici yapımcı) bulunuyor.
The Hollywood Reporter’ın özel haberine göre, dizi için birçok filme rakip bir bütçe ayrılmış durumda. Üç bölümden oluşacak dizi için bölüm başına ayrılan bütçe tam 20 milyon dolar olarak açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosu henüz belirlenmedi ancak Keanu Reeves ve Ian McShane‘in dizide yer almayacağı biliniyor.